Antalyaspor Galatasaray : Galatasaray VS. Antalyaspor: preview, date, live stream ... : On sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs galatasaray results sorted by their h2h matches.. Hafta karşılaşmaları tüm heyecanıyla devam ediyor. Bugün haberlerinde son durum nedir? Kırmızı çıktı galatasaray'da emre kılınç 51. Spor toto süper lig'in 8. Galatasaray ile antalyaspor bugüne kadar 52 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Antalyaspor'da yıldız isimlerden nasri kadroda yer almazken eto'o mücadeleye ilk 11'de başladı. Haftasında galatasaray, deplasmanda antalyaspor'a konuk oldu. Galatasaray ile antalyaspor bugüne kadar 52 maçta karşı karşıya gelmiştir. Bugün haberlerinde son durum nedir?

Galatasaray - Antalyaspor haberi fotografı, fotografları
Galatasaray - Antalyaspor haberi fotografı, fotografları from foto.haberler.com
Galatasaray ile antalyaspor bugüne kadar 52 maçta karşı karşıya gelmiştir. Antalyaspor'un tek golü deniz kadah'tan geldi. Dakikada bafetimbi gomis atarken, antalyaspor'un golünü ise 82. Bugün haberlerinde son durum nedir? Galatasaray, spor toto süper lig'in 25. Antalyaspor forması giyen maicon ile galatasaray kalecisi muslera arasındaki pozisyon tartışma yarattı. Hafta mücadelesinde antalyaspor ile galatasaray kozlarını paylaştı. Antalyaspor'da yıldız isimlerden nasri kadroda yer almazken eto'o mücadeleye ilk 11'de başladı.

Spor toto süper ligin 8.

Dakikada oyuna giren ryan donk'un 87. Yaşar kemal uğurlu, erdinç sezertam, serkan olguncan. Hafta maçında galatasaray deplasmanda antalyaspor ile karşılaştı. Haftasında galatasaray, konuk olduğu antalyaspor deplasmanında 3 puanı tek golle aldı. Dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bugün haberlerinde son durum nedir? Antalyaspor'un tek golü deniz kadah'tan geldi. Currently, antalyaspor rank 11th, while galatasaray hold 3rd position. Galatasaray gol yemeden maç kazandı. Haftasında antalyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Dakikada bafetimbi gomis atarken, antalyaspor'un golünü ise 82. Spor toto süper ligin 8. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hafta maçında galatasaray deplasmanda antalyaspor ile karşılaştı. Galatasaray, spor toto süper lig'in 25. Kırmızı çıktı galatasaray'da emre kılınç 51. Yaşar kemal uğurlu, erdinç sezertam, serkan olguncan. Dakikada bafetimbi gomis atarken, antalyaspor'un golünü ise 82.

Antalyaspor - Galatasaray Maçtan Fotoğraflar 2
Antalyaspor - Galatasaray Maçtan Fotoğraflar 2 from foto.haberler.com
Hafta mücadelesinde antalyaspor ile galatasaray kozlarını paylaştı. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. On sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs galatasaray results sorted by their h2h matches. Galatasaray, spor toto süper lig'in 25. Galatasaray evinde antalyaspor 'u konuk etti. Antalyaspor'un tek golü deniz kadah'tan geldi. Antalyaspor galatasaray maçı özeti golü i̇zle antalya gs maçı kaç kaç bitti? Dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Lider galatasaray, antalyaspor'a konuk oldu. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bu sonucun ardından antalyaspor 13 puanda kalırken, galatasaray ise 18 puana yükseldi. Bugün haberlerinde son durum nedir? Antalyaspor sahasında oynadığı maçta galatasaray'a gol yağdırdı. Haftasında antalyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Hafta karşılaşmaları tüm heyecanıyla devam ediyor. Spor toto süper ligin 8. Spor toto süper lig'in 8. Rakibini geride karşılayan antalyaspor karşısında galatasaray pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Haftasında galatasaray, konuk olduğu antalyaspor deplasmanında 3 puanı tek golle aldı. Spor toto süper lig'in 4. Antalyaspor'da yıldız isimlerden nasri kadroda yer almazken eto'o mücadeleye ilk 11'de başladı.

Hafta mücadelesinde antalyaspor ile galatasaray kozlarını paylaştı. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Spor toto süper ligin 8. Antalyaspor galatasaray maçı özeti golü i̇zle antalya gs maçı kaç kaç bitti? Spor toto süper lig'in 8.

Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında galip - Anadolu Ajansı
Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında galip - Anadolu Ajansı from cdnuploads.aa.com.tr
Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Spor toto süper lig turgay şeren sezonu'nun 23. Kırmızı çıktı galatasaray'da emre kılınç 51. Antalyaspor'un tek golü deniz kadah'tan geldi. Dakikada oyuna giren ryan donk'un 87. Yaşar kemal uğurlu, erdinç sezertam, serkan olguncan. Bu sonucun ardından antalyaspor 13 puanda kalırken, galatasaray ise 18 puana yükseldi. Haftasında antalyaspor ile galatasaray karşı karşıya geldi.

Antalyaspor'da yıldız isimlerden nasri kadroda yer almazken eto'o mücadeleye ilk 11'de başladı.

Kırmızı çıktı galatasaray'da emre kılınç 51. Antalyaspor sahasında oynadığı maçta galatasaray'a gol yağdırdı. Fernando muslera çok iyi bir maç çıkardı. Haftasında galatasaray, konuk olduğu antalyaspor deplasmanında 3 puanı tek golle aldı. Hafta karşılaşmasında gençlerbirliği'ni türk telekom arena'da ağırlayacak. On sofascore livescore you can find all previous antalyaspor vs galatasaray results sorted by their h2h matches. Bugün haberlerinde son durum nedir? Spor toto süper lig'de 29. Hafta mücadelesinde antalyaspor ile galatasaray kozlarını paylaştı. Lider galatasaray, antalyaspor'a konuk oldu. Antalyaspor'un tek golü deniz kadah'tan geldi. Galatasaray ile antalyaspor bugüne kadar 52 maçta karşı karşıya gelmiştir. Currently, antalyaspor rank 11th, while galatasaray hold 3rd position.

By